Corona update 1 mei 2020

Vandaag hebben wij groen licht gekregen om onze fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord op te schalen.

Wat betekent dit voor u:

Uw therapeut zal komende week contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Het RIVM en VWS hebben aangegeven dat alle patiënten weer de benodigde zorg kunnen krijgen, waar mogelijk op afstand.

Alvorens u een face-to-face consult heeft, zal er triage plaatsvinden. U wordt gevraagd of u klachten heeft en of uw huisgenoten/gezinsleden klachten hebben. Indien u en uw huisgenoten gezond zijn en de afgelopen 14 dagen klachtenvrij zijn geweest, kan de afspraak worden ingepland. Mocht het noodzakelijk zijn om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen, hebben wij daar beschikking over.

U kunt de praktijk alleen nog bereiken middels de hoofdingang van MCL Harlingen. Bij de balie wordt u verzocht uw handen te desinfecteren en vraagt de balie medewerker u ook of u klachtenvrij bent. Dit alles doen wij om de besmettingsrisico’s te beperken en een veilige omgeving voor u en onze medewerkers te creëren.

U kunt plaatsnemen op het poliplein, alwaar u wordt opgehaald door uw therapeut. Kom niet te vroeg en zoveel mogelijk alleen.

Neem zelf een badlaken mee voor op de behandelbank en een handdoek voor eventuele massage olie resten.

 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze praktijk.

Laatste nieuws

Corona update 13 januari

Lees verder

Corona update 15 december 2020

Lees verder

Corona update 4 november 2020

Lees verder

Corona update 14 oktober 2020

Lees verder

Update coronavirus/mondkapjes

Lees verder

Meer nieuws