Dietiste werkzaam bij Fysio Harlingen

Per 27 januari 2016 is diëtiste Klasina van der Veen bij ons in de praktijk werkzaam. Op woensdagmiddag houdt ze spreekuur vanaf 14.00 uur in Sexbierum en aansluitend in Harlingen. U kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 0517-499863 of 06-83109873 Hieronder stelt zij zich voor:

Mijn naam is Klasina van der Veen en ben afgestudeerd in 2001. Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg, polikliniek en sportscholen, maar voornamelijk in het ziekenhuis. Ik heb daar veel kennis en werkervaring opgedaan op verschillende afdelingen en over verschillende ziektebeelden. Daarnaast heb ik in het ziekenhuis veel knowhow opgebouwd m.b.t. ondervoeding. Ondervoeding is naast overgewicht tegenwoordig erg in opmars. Ik ben actief binnen een diëtistennetwerk van diabetes, oncologie en hart- en vaatziekten. Dit zijn dan ook mijn aandachtsgebieden. Ik ben in 2015 begonnen bij Libra-dieetadvisering. En ben werkzaam op verschillende locaties door heel Friesland.

Laatste nieuws

Vacature manueel therapeut

Lees verder

Cursus "In Balans" geeft meer stevigheid

Lees verder

WandelFIT

Lees verder

Dry Needling

Lees verder

Wij zijn trots "Opnieuw status Pluspraktijk behaald"!

Lees verder

Meer nieuws