Corona update 21 april 2020

In de persconferentie van dinsdag 21 april heeft Mark Rutte helaas moeten aankondigen dat er nog geen ruimte is voor versoepeling van de maatregelen zoals we die nu kennen.

Dit betekent dat wij, met pijn in ons hart, moeten zeggen dat de praktijk nog niet open gaat.

Wij blijven u zo goed als mogelijk is, van dienst zijn middels telefonische consulten en video bellen. De therapeuten zitten klaar om u te helpen, dus bel/mail als u onze hulp nodig hebt!

Dagelijks plaatsen wij een thuis oefening op onze Facebook pagina om ervoor te zorgen dat u allen in beweging blijft. Probeer dit ook dagelijks bij te houden of ga een stuk wandelen. Bewegen is belangrijk voor het lijf en kan lichamelijke klachten voorkomen en soms ook verhelpen.

Sinds kort maken wij gebruik van een online oefenprogramma ter ondersteuning van de behandeling op afstand, waarmee we u nog gerichter oefeningen kunnen geven bij bepaalde klachten. Middels tekst en video beeld worden de oefeningen uitgelegd, dus het is voor iedereen begrijpbaar.

Het kabinet gaat komende week debatteren over de mogelijkheden om de maatregelen voor contactberoepen aan te passen. Mocht er hierdoor mogelijk ontstaan om onze praktijk en sportfaciliteiten weer (gedeeltelijk) te openen, leest u dat hier!

Nogmaals dank voor uw begrip en lieve woorden in deze moeilijke tijden, het wordt zeer gewaardeerd!

Groet, Team Fysio Harlingen

Laatste nieuws

Corona update 13 januari

Lees verder

Corona update 15 december 2020

Lees verder

Corona update 4 november 2020

Lees verder

Corona update 14 oktober 2020

Lees verder

Update coronavirus/mondkapjes

Lees verder

Meer nieuws