Vacature manueel therapeut (i.o)

Vacature Manueel therapeut (i.o)

Fysio Harlingen zoekt per direct, wegens het vertrek van een collega, een enthousiaste manueel therapeut die ons team komt versterken. Fysio Harlingen is een Keurmerk Praktijk en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapeutische zorg, transparantie en service.

Het team bestaat uit verschillende disciplines waardoor we veel patiënten categorieën kunnen voorzien van de juiste zorg op maat. 

Als manueel therapeut werk je samen met de andere fysiotherapeuten en onze medisch sportinstructeur. Door onze sportmogelijkheden kunnen mensen na een behandeling een aansluitend trainingsprogramma volgen bij onze instructeur om zo een totaalpakket aan curatieve en preventieve zorg te bieden.

Je profiel:

Je hebt een HBO opleiding fysiotherapie afgerond en hebt je gespecialiseerd als (master) manueel therapeut, of bent hiermee bezig. Je staat geregistreerd in het BIG register en een kwaliteitsregister. Je bent leergierig, gedreven, ambitieus en werkt graag samen in een enthousiast team van collega’s. Daarnaast ben je in staat oprechte persoonlijke aandacht aan je patiënten te geven en ben je op de hoogte van de meest recente behandelmethoden.

Wat bieden wij:

Fysio Harlingen biedt je een werkplek met mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Uren zijn in overleg te plannen en naar eigen inzicht uit te breiden. 

Doordat onze hoofdlocatie op het zorgplein van MCL Harlingen zit, zijn er veel mogelijkheden tot samenwerking met medisch specialisten en het opzetten van nieuwe zorgproducten. 

Nieuwsgierig geworden?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Fysio Harlingen, tav Marieke Reuzenaar en Nine Oldersma, Achlumerdijk 2, 8862 AJ Harlingen of te mailen naar info@fysioharlingen.nl

Bij vragen of twijfel, neem gerust contact met ons op voor meer informatie op 0517-499863. We staan je graag te woord! Meer informatie over onze praktijk is te vinden op www.fysioharlingen.nl

Laatste nieuws

Vacature manueel therapeut (i.o)

Lees verder

Cursus "In Balans" geeft meer stevigheid

Lees verder

Wij zijn trots "Opnieuw status Pluspraktijk behaald"!

Lees verder

Gegevens verzamelen in Landelijke Database Fysiotherapie

Lees verder

De Groene wandelgroep van Fysio Harlingen onder begeleiding van Pia Jellema

Lees verder

Meer nieuws